SEBAS MASCLET

Era un fill de puta. T'ho jure. Era un grandisim fill de puta. Amic del Pepe. Botika. El seu to de veu, acollonant, en un sentit figurat. Anavem de menuts, al seu búnker de pólvora disparatat. Ens quedavem sempre amb la seva imatge, jo crec que a qui voliem esclatar reïalment al retorn amb els petardos (i gens de broma en eixos petardos), era mes be a d'ell mateix.

Sempre se escomençava amb uno de 10 ptes. Després pujava, al de 50. I continuaves, amb el de 100 (mecha de alquitrán). Aleshores, quan aconseguies del de doscentes (mecha de corda ROJA), ja podies reventar-ho tot. Aquest de doscentes era brutal, amb la mecha molt curta i rápida. Les astreletes que desprenia al donar-li foc eren mes que magia i locura. A la fi BOOM!

En aquell solar. Aquell solar que no existeis ja. On la broça era la única lliure d'aquest paratge. On els nois ens toquetejavem uns a altres, i mes de una se'n pergué per sempre. Entre aquella broça malparida. I ja dic, mai, mai, mai, haureu sentit una tronada tan bestial com la que en aquella planura s'adonava. Al costat del COLUMBIA... Com han canviat les coses...

L'art del petardo no es qualsevol cosa. L'art del petardo (la pólvora) condueix tot un ingeni quasi aritmétic. És com les fitxes de Dominò. Es tracta de enllaçar i crear així un riu d'explosivitat. Condueix un risc si no estas massa versat en aquesta ciencia. Molts han perdut fins braços sensers.

Doncs bé, una matinada el Botika i el Masclet s'ajuntaren a intercambiar menudències. I ja dic, menudències. Prompte sortí el tema del sexe. Sebas Masclet, en cara que fill de puta, gaudia de bon cor. El Pepe en canvit sols repetía sempre lo mateix, l'unic que canviava en ell la expresivitat del seu rostre, rostre que es mostrava d'una forma o altra depenent de quí estigués davant. Sebas Masclet pregunta entonses:

- Disculpa que vaya un poco borracho pues me acabo de beber cinco tanques de cerveza barata pero, tu te estas trajinando a dos pavas a la vez?
(Silencio)
- Eh, que te estoy hablando, tu te estas follando a la Amparo que vive allí y a la Silvia que vive allá, eso es verdad o es mentira?
(Silencio)
- Que me contestes, te las estas follando a las dos, o es que me estoy volviendo LOCO??
(más silencio)

Així que terminen el seu ofici. Cadascú.

Pepe Botika diu, -Va, paga y nos vamos.
-Ya he pagao-, respón Sebas Masclet.
-Pues vámonos.
-Y te vas a dejar el culillo ese en la jarra encima que te he invitado?

Así que Sebas Masclet agarra ese último poso de mierda dorada, el clásico "meao de burra", con un par de huevos alza la jarra i se la termina de beber d'un sol glot.

Adeu, i que no se us oblide, amb l'esquerra. No per res sino perque era la má que tenia més a má rere la traició d'un suposat amic.

Comentarios

Entradas populares